Radno vrijeme: Pon - Pet: 08:00 - 17.00h Subota 08:00 - 15.00h

Autoelektrika - Servisiranje autoelektrike

Autoelektrika

Računari, procesori te razne električne i elektronske komponente danas su sastavni dio svih vrsta vozila stoga nisu čudi što su autoelektričarski radovi postali jedni od najčešćih zahvata.
Autoelektrika
Razvojem i implementacijom novih tehnologija u moderna vozila autoelektričarski zahvati postaju sve složeniji i kompleksniji. Zato je važno posjedovati adekvatnu opremu te iskusan i obrazovan kadar mehatroničara (osoba sa kombinovanim znanjem rada na mehaničarima i električnim vozilima) koji će na brz i efikasan način pronaći i otkloniti problem na elektrici Vaših vozila.

DS5  auto servis opremljen je najmodernijim alatima za dijagnostiku, održavanje i popravak električnih komponenti na vozilima svih vrsta i marki bez obzira na godište i kompleksnost zahvata.

Usluge Koje Nudimo
Svojim iskustvom ali i konstantnom edukacijom i usavršavanjem naši stručnjaci će pronaći i otkloniti svaki problem na elektrici Vašeg vozila i Vama će biti siguran i dugotrajan rad Vašeg limenog ljubimca.

 – Popravak i zamjena ožičenja
 – Popravak i zamjena alternatora
 – Popravak i zamjena elektropokretača
 – Popravak, zamjena te pravilno prilagođavanje akumulatora i senzora na vozilu
Ali i mnogi drugi!
Kontaktirajte Vaš DS5  auto servis i osigurajte efikasnu uslugu dijagnostike i otklanjanja kvara na elektricitetu Vaših vozila.

autoelektrika

Naše usluge

Autoservis sa dugogodišnjom tradicijom, koji je specijalizovan iskljušivo za Pežo i Citroen vozila, budite i Vi član porodice zadovoljnih klijenata.

veliki-servis

VELIKI SERVIS

Veliki servis je uobičajeni naziv servisa koji obuhvaća zamjenu seta zupčastog remena ili pogonskog lanca motora. Ovaj servis se radi ...
autodijagnostika

AUTODIJAGNOSTIKA

Profesionalana dijagnostika kvara na vozilima sa najsavremenim dijagnostikama u regiji, ukažite nam vaše povjerenje ...

SERVIS KLIME

Servis i punjenje klime najsavremenim uredjajem punjenje novog i starog freona 1234yf freon i R134a ...
SPECIJALIZOVANI SMO ZA ODRŽAVANJE I SERVISIRANJE ISKLJUČIVO PEUGEOT I CITROEN VOZILA

Kontaktirajte nas i zakažite svoj termin